Een webshop voor enveloppen

Palmpapier is een webwinkel die vrijwel uitsluitend enveloppen verkoopt. De meeste van onze artikelen leveren wij per stuk af. Zo hoeft u nooit met een overschot te zitten. Bestellen gaat snel en eenvoudig. Vaak heeft u de bestelling de volgende dag al binnen. Zodoende is het ook niet nodig om meer producten af te nemen dan strikt noodzakelijk.

We hebben allerlei bijzondere uitvoeringen beschikbaar. Zo kunt u kiezen voor metallic, softskin, chromolux, transparante en zelfs gevoerde enveloppen. Al deze verschillende soorten zijn in verscheidene kleuren beschikbaar. Welke precies, dat hangt af van het type. Maar in totaal hebben wij wel 63 unieke kleuren in ons assortiment.

Kaarten voor in de enveloppen

Om al deze enveloppen ook te vullen, bieden wij gekleurde kaarten aan. Ook hier zijn er verschillende kleuren en formaten. Het is onder andere mogelijk om een kaart van een gouden metallic vel te kopen.

Wij hebben ook wenskaarten voor verschillende gelegenheden, zoals huwelijken en geboortes. Bij de meeste Nederlandse drukkerijen kunt u boeken vinden met voorbeelden hiervan. Ook is het mogelijk dat u deze kaarten laat bedrukken met een eigen boodschap of ontwerp. Informeer bij uw eigen drukker naar de mogelijkheden.

Over ons

Palmpapier is een fabrikant en groothandel, gespecialiseerd in enveloppen. Wij leveren helaas niet aan particulieren. Alleen bedrijven kunnen bij ons klant worden. Dat gaat eenvoudig via de website. Daar is een formulier te vinden dat binnen een minuut kan worden ingevuld. Vervolgens krijgt u direct een e-mail met daarin een wachtwoord. Daarmee kunt u inloggen op de site en krijgt u toegang tot het bestellen van enveloppen. Ook komen na inloggen de tarieven in beeld.

Voor meer informatie kunt u e-mailen naar verkoop@palmpapier.nl. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar via 030-2447427. Langskomen kan ook. Wij zijn gevestigd aan de Schaverijstraat 30 te Utrecht.