WBSO

Om te kijken of u in beeld komt voor WBSO subsidie, kunt u het beste contact opnemen met WBSOburo. Wij zijn geheel ingevoerd in deze materie en adviseren u met genoegen zonder dat het u geld kost. Hierbij maakt het geen verschil of u zelfstandige bent of dat uw onderneming onder het MKB moet worden gerangschikt.

De regelgeving betreffende de WBSO subsidie is niet gemakkelijk. Bovendien kunnen ingewikkelde vragen er de oorzaak van zijn dat het aanvragen meer tijd in beslag neemt dan gewenst. Daarom is het de afweging waard om uw aanvraag samen met een van onze adviseurs op te stellen. Dit bespaart tijd en dus geld.

WBSO subsidie aanvragen eenvoudig met WBSOburo

Na het opstellen en inzenden van de WBSO subsidieaanvraag zult u een aantal specifieke taken moeten verrichten. Hiervoor ontvangt u van WBSOburo o.a. de handleiding WBSO, het informatiepakket over WBSO en een programma voor urenregistratie. Handig en tijdbesparend. Daarmee onderstreept WBSOburo haar extra waarde.

Heeft u moeite met het invullen van uw WBSO aanvraagformulier? Bespaar uzelf en uw bedrijf tijd en energie bij het aanvragen van een WBSO subsidie. WBSOburo is een betrouwbaar kantoor dat gespecialiseerd is in het behandelen van WBSO subsidieaanvragen. Onze deskundige adviseurs kunnen u bij uw aanvraag met raad en daad voorthelpen.

Efficiente werkwijze WBSOburo

We werken niet met meerjarencontracten en rekenen geen onduidelijke opstart- en rapportagekosten. U ontvangt pas een rekening na toewijzing van de WBSO subsidie! Oftewel: op basis van No Cure – No Pay . Daarnaast is het door ons gehanteerde tarief van 5% van de subsidie met een maximum van € 1750 zeer aantrekkelijk.

WBSOburo is steeds bereikbaar. Zo kunt u dankzij de inlogmodule altijd uw WBSO documenten raadplegen of bijwerken. Simpelweg als het u past. Daarnaast kunt u voor eventuele vragen telefonisch of via e-mail contact opnemen met ons.

Het is plezierig wanneer u zich geen zorgen hoeft te maken over de stand van zaken aangaande de WBSO subsidie aanvraag. Daarom houden wij u altijd op de hoogte van de status van uw aanvraag. Ook informeren we u tijdig als er veranderingen hebben plaatsgevonden in de regelgeving.

Mail of bel ons om te zien of u WBSO subsidie kunt krijgen.