Op het gebied van dieptrekken is GB een deskundige zakenpartner. GB beschikt zowel over de waardevolle kennis van oorspronkelijk meesterschap als over de nieuwste bewerkingsmethoden met de efficiency die daarbij hoort. Mede hierdoor kunnen wij bij dieptrekken snel schakelen en betrouwbaar aanleveren. We maken tevens maatwerk onderdelen die niet meer leverbaar zijn. En voorzien u van de juiste tekening als die niet meer aanwezig is. We voeren uw order uit volgens afspraak, ook wat betreft de levertermijn. Deugdelijkheid en prima kwaliteit zijn bij ons standaard. Overigens doet u zaken met de grondlegger van GB zelf: Gijs Bekhuis.

Meedenken, materialenkennis en dieptrekken

We hebben een unieke combinatie in huis van materialenkennis en lange expertise in dieptrekken. De mogelijkheden en onmogelijkheden van elk materiaal zijn ons bekend. Een goede materialenkennis bespaart bewerkingstijd en dus kosten. Ervaring en kennis van onze kant worden dus in uw voordeel ingezet. Vanuit onze grote expertise dragen wij met genoegen prima oplossingen voor u aan. Ons laten meedenken kan heel verhelderend werken. Onze oplossingen in dieptrekken zijn gestoeld op jarenlange ervaring. Met behulp van GB zijn kostenbesparende oplossingen binnen handbereik.

De diverse mogelijkheden bij GB

Op het terrein van landbouwmechanisatie bewegen we ons ook. Oldtimers in de vorm van tractoren en autos voorzien we van allerlei nieuwe onderdelen. Ook de verlichtingsindustrie is een tevreden afnemer van onze producten. Met name in het produceren van hedendaagse verlichting van roestvast staal zijn wij zeer ervaren. Tevens maken we kunstvoorwerpen en leveren we aan de bouwsector.

Als u een specifiek productieprobleem heeft, zijn wij graag bereid om dat op locatie te bekijken. Onze suggesties zijn er steeds op gericht u kosten en tijd te besparen. Dit levert winst op voor beide partijen.

Hebt u interesse voor GB als zeer deskundige zakenpartner in dieptrekken? Doe zoals vele andere klanten en ga voor dieptrekken in het vervolg in zee met GB. Neem dan vandaag nog telefonisch of via het contactformulier contact met ons op voor een aantrekkelijke prijsopgaaf, advies of vragen.