Erotische homeparty

Party2love laat graag op een erotische homeparty het brede assortiment erotische artikelen zien. Daaraan zijn geen kosten verbonden en je bent verzekerd van een heel gezellige avond met je vriendinnen. Ook heel geschikt als vrijgezellenfeest of vriendinnen avond.

Wanneer jij een consulente van Party2love uitnodigt op een bepaalde datum kunnen wij de erotische homeparty gewoon bij jou thuis organiseren. In een vertrouwde sfeer met een groepje dames onderling, daarmee is succes verzekerd.

Minimaal acht vrouwen voor de erotische homeparty

Zoals gezegd organiseren wij de erotische homeparty geheel gratis. Er is altijd wel een consulente bij jou in de buurt te vinden. Als voorwaarde stellen we wel dat er minimaal acht vrouwen aanwezig zijn. Heb je een grote vriendinnenkring, dan kun je er natuurlijk gerust meer uitnodigen.

De erotische homeparty vindt altijd plaats in een gezellige sfeer. Onze consulentes zijn erop getraind om aan te voelen wat er in de groep leeft en zich daaraan aan te passen. Als jij als gastvrouw zorgt voor de hapjes en drankjes kun je verder alles aan haar overlaten.

Ons spannende assortiment

Onze consulente neemt natuurlijk kunt flink deel van ons spannende assortiment erotische artikelen mee naar de erotische homeparty. En jullie kunnen alles aanraken en van heel dichtbij bekijken. De consulente zal ook graag al je vragen beantwoorden en dingen toelichten als dat nodig is.

Wij zijn gewend om aan het eind van een erotische homeparty een loterij te houden daarbij een leuke prijsjes kunt winnen. Iedereen vindt dit altijd een geweldige afsluiting van de avond. En bedenk: als je vindt dat deze avond best wel eens herhaald mag worden nodig je ons over een tijdje gewoon weer uit.

Schrijf je nu in voor een erotische homeparty via onze website. Stel ons een datum voor en wij nemen al snel contact met je op.