Een personenbus huren

Voor meerdere gelegenheden kan u een personenbus huren bij Patijn Verhuur voor heerlijke luxe en comfort. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende uitvoeringen met altijd mogelijkheden als een radio/cd speler en een of meerdere dvd-schermen achterin. Vanaf €425,- huurt u al een wagen inclusief 21% BTW en ANWB voertuighulp in zowel binnenland als buitenland met vervangend vervoer. Een personenbus huren kan bij Patijn Verhuur zonder kilometertelling voor een aannemelijke prijs zonder onverwachte kosten. Wanneer u de bus in de winter gebruikt, dan huurt u deze inclusief winterbanden en sneeuwkettingen. Huren bij ons is voordelig en voorzien van alles voor een comfortabele veilige autorit.

Ruim op reis? Ga een personenbus huren

Als u op vakantie gaat wilt u het liefst zoveel mogelijk meenemen, meestal krijgt u dit niet allemaal mee in uw eigen auto. Aarzel niet en ga een personenbus huren bij Patijn Verhuur voor een ruime wagen. Deze heeft alle ruimte voor uw bagage, indien nodig vraagt u er nog een dakkoffer bij. Wij hebben zowel basis als VIP uitvoeringen geschikt voor zeven of negen personen. Besluit u tot een personenbus huren? Dan kunnen uw medereizigers genieten van alle voorzieningen in de auto. Zo zijn de basismodellen voorzien van een radio/cd-speler, en voldoende bagageruimte. Op aanvraag kunt u een navigatiesysteem voor Europa krijgen, waar u wel wat extra’s voor moet betalen.

Aantrekkelijke prijzen en comfort

Wat voor wagen u ook besluit te huren, bij alle wagens bent u onderweg verzekerd van de beste comfort voor een scherpe prijs. Wanneer u kiest voor een 9-persoonsbus dan kunnen de passagiers achterin zichzelf bezighouden met de dvd-spelers achterin. Met name de VIP modellen zijn voorzien van deze luxe op beide achterste rijen. Vervelen op reis hoeft niet meer. Dankzij de gunstige service van Patijn Verhuur kan u binnenkort op reis met een veilig en comfortabel gevoel.