Incontinentie na niesbeurt

Ik heb sinds een aantal jaar te maken met incontinentie. De eerste keer dat het gebeurde was na een intensieve niesbeurt. Zonder dat ik het in eerste instantie doorhad was ik een beetje urine verloren. Toen ik op het toilet kwam had ik het pas door. Ik deed het af als een raar incident. Het was tenslotte ook een harde niesbui. Het was echter geen incident. Een aantal weken later gebeurde het wederom. Ik besloot het internet te raadplegen en kwam via een vijftig plus forum op het onderwerp: incontinentie. Ik had er wel eens van gehoord, maar wist niet eens wat het precies was. Het bleek ongecontroleerd urineverlies te zijn. Vanuit dit forum kon ik opmaken dat ik een probleempje had dat veelal komt met ouderdom. Ik was dan ook al 59.

Incontinentie voorlichting

Het leek me raadzaam om met iemand te praten over mijn incontinentie. Via een advertentie in de krant kwam ik uit op een voorlichting voor vrouwen en mannen met incontinentie in de buurt van mijn woonplaats. Ik besloot deze bijeenkomst te bezoeken en mijn vragen op te schrijven. Het kwam er eigenlijk op neer dat de ongemakken gemakkelijk te verhelpen zijn. Niet met zachte witte luiers. Wel met comfortabel design ondergoed van DryMed. Toen ik thuiskwam bestelde ik direct een aantal onderbroeken van dit merk. Ze beloofden comfort, duurzaamheid en een mooi design. Het bleek allemaal waar.

Dry Med stemt tot grote tevredenheid

Ik draag de onderbroeken van Dry Med al meerder jaren tot grote tevredenheid. Volgens de omschrijving gaat deze incontinentie preventie maatregel meer dan tweehonderd wasbeurten mee. In de praktijk blijkt het nog langer te zijn. Ik gebruik nog altijd hetzelfde ondergoed als in het begin. Nog altijd neemt het mijn urine op en maskeer het de penetrante geurtjes.