Leemans speciaalwerken

Het is een feit dat Leemans aan de top staat als het gaat om het onschadelijk maken van explosieven uit de oorlog. De Tweede Wereldoorlog heeft een hoop bommen achtergelaten in de bodem van ons land en dit zorgt nogal eens voor problemen als er bijvoorbeeld een nieuwe woonwijk moet worden gebouwd. Leemans is altijd van de partij als u ons nodig hebt voor dergelijke klussen. Wij draaien onze hand er niet voor om.

  • wij werken tegen gunstige tarieven
  • als u voor ons kiest, hebt u de garantie van een veilige bodem
  • wij werken ook samen met de EOD

Wilt u meer weten over Leemans?

Bent u bang dat u bij Leemans erg veel geld neer moet tellen voor zo’n klus? Misschien hebt u dit vermoeden omdat wij zo enorm goed aangeschreven staan. Toch berust dit idee niet op de waarheid. Wij werken namelijk tegen aantrekkelijke tarieven. Leemans is dus helemaal zo gek nog niet. Als u ons nodig hebt, dan horen wij dit graag van u. Wij doen ook historisch vooronderzoek, waardoor wij precies weten wat er op een plek gebeurd is. Op die manier kunnen wij accuraat te werk gaan.

Wij zijn er voor u

Als er bijvoorbeeld een nieuwe weg aangelegd moet worden, kan het zo zijn dat er eerst explosieven onschadelijk moeten worden gemaakt. Dit kunt u laten doen door Leemans speciaalwerken. Wij weten precies hoe de vork in de steel zit op dit gebied en gaan altijd uiterst zorgvuldig te werk. Wij treffen de nodige maatregelen om de operatie veilig te laten verlopen. U kunt dus echt van Leemans op aan. U zult dan ook beslist geen spijt krijgen van uw keuze voor ons. Wilt u meer informatie hebben alvorens u een keuze maakt? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op.