Graszoden voor elk gazon

Wilt u graag een nieuw gazon in uw tuin zodat de kinderen lekker buiten kunnen spelen? Of wilt u een nieuwe grasmat omdat de oude er niet meer zo mooi uitziet en eigenlijk ook niet meer te redden is? Dan zijn de graszoden van Boelens wellicht wat voor u. Met deze graszoden legt u binnen zeer korte tijd een prachtige nieuwe grasmat in uw tuin die bovendien van zeer goede kwaliteit is. De kinderen zullen lange tijd plezier van de graszoden hebben omdat ze er heerlijk op kunnen spelen en ook u zult er lang van kunnen genieten omdat de graszoden er prachtig uitzien. Ze zijn zeer duurzaam en gaan dus langere tijd mee.

Graszoden eenvoudig online bestellen

Voor het aanschaffen van uw graszoden hoeft u niet langs een tuincentrum of lokale teler te gaan. U kunt simpelweg achter de computer gaan zitten en uw bestelling online plaatsten. Als u nog volledig overtuigd bent van de kwaliteit dan kunt u op de site enkele reacties van andere klanten lezen. Deze zijn allen zeer positief en daarnaast overtuigend. Voor het bestellen van uw nieuwe gazon hoeft u alleen maar te weten hoeveel m² u nodig heeft. Houdt er hierbij rekening mee dat u wat extra bestelt omdat er altijd wat verlies aan gras op kan treden bij het op maat maken van het gazon. Als uw bestelling is geplaatst dan zal deze snel bij u afgeleverd worden door een extern transportbedrijf. Tenzij u ervoor kiest om zelf langs te komen voor uw bestelling, dat kan ook altijd.

Zelf aanleggen

Het aanleggen van uw nieuwe gazon is zeer eenvoudig. Op de website staat een duidelijke instructie hoe het aangelegd dient te worden en daarnaast nog enkele tips. Zo kunt u optimaal genieten van uw nieuwe gazon. Doen dus!