Hét adres voor tuinstoelen

Al langere tijd was ik op zoek naar nieuwe tuinstoelen. Ik wilde deze keer echt goede halen, omdat die tenminste langere tijd mee zouden kunnen gaan. Mijn oude exemplaren moest ik zo’n beetje elke twee jaar vervangen, omdat die erg goedkoop waren en snel stuk gingen. Ook waren ze helemaal niet tegen bepaalde weersomstandigheden bestand; zo kon een paar weken regen in de zomer al funest zijn. Het leek me dus beter te investeren in een goede set, waar ik lang mee zou kunnen doen en wat een mooie en chique uitstraling zou hebben. Na een aantal goedkope campingwinkels te hebben bezocht, kwam ik op advies van een vriendin uit bij de website DeTuinmeubelenSpecialist.nl. Ik zag direct dat zij fantastische merken in hun assortiment hadden. Ook vond ik het bijzonder dat je je eigen set kon samenstellen; zo had je tenminste iets unieks.

Deskundig advies over tuinstoelen

De tuinstoelen van Kettler trokken meteen mijn aandacht. Ik kende het merk al en wist dat dit merk solide producten voortbrengt van uitstekende kwaliteit. Dit waren zeker exemplaren die lang mee zouden kunnen gaan. Bovendien verkochten ze ook complete sets met tafel, die een bijzondere uitstraling hadden. Van chique tot modern tot klassiek, ze hadden het allemaal in het assortiment. Een absoluut pluspunt van de TuinmeubelenSpecialist is verder dat zij deskundig advies over het onderhoud van de tuinstoelen geven. Enerzijds vertellen ze hoe je je tuinstoelen het beste schoon kunt houden zonder ze te beschadigen, anderzijds raden ze speciale onderhoudsproducten aan die ervoor zorgen dat je langer van je aankoop kunt genieten.

Goede aankoop

Dit alles resulteerde erin dat ik naar huis ging met een prachtige complete set van Kettler én dat ik goed op de hoogte was van het onderhoud dat de tuinstoelen nodig hadden. Dat is pas echt waar voor je geld!