Een goed adres voor webdesign

Onlangs heb ik een eigen winkel geopend in de binnenstad. Ik kreeg meteen goede reacties, maar toch werd mij ten zeerste aangeraden ook een website aan te maken. Als men via een webshop bij mij zou kunnen bestellen, zou ik mijn naamsbekendheid en klantenbestand kunnen vergoten. Dat wilde ik natuurlijk wel, het is tenslotte toch een soort visitekaartje voor je bedrijf en tegenwoordig gaat steeds meer via het internet. Maar ik wist niet hoe ik het moest aanpakken: zou ik zelf proberen een pagina op te zetten, met mijn beperkte kennis van webdesign? Of zou ik dit toch aan een professional overlaten? Ik kwam al snel uit op Orange Dev Design, waar men tegen lage tarieven een website voor je kan ontwerpen. Dit natuurlijk met veel verstand van webdesign en aandacht voor je wensen. Dat leek mij ideaal en ik schakelde ze dezelfde dag nog in.

Webdesign op professionele wijze

Nu denken sommige mensen dat zij verstand hebben van webdesign. Een vriend van mij bijvoorbeeld bood aan mijn pagina te maken, omdat hij hier naar eigen zeggen veel verstand van heeft. Nu ik echter het resultaat zie van zijn eerdere projecten en het resultaat van mijn aanvraag, ben ik blij dat ik niet met hem in zee ben gegaan. De site die voor mij is gemaakt door Orange Dev Design is vele malen professioneler. Hier heeft men, zo bleek, tenminste écht verstand van webdesign. Een efficiënte pagina, die zowel functioneel als aantrekkelijk is. Ik was er bijzonder tevreden over. Ook de aandacht voor mijn wensen vond ik erg fijn.

Een aanrader

Wat mij betreft is dit dan ook absoluut een aanrader voor iedereen die graag een professionele website wil laten bouwen. Neem eens contact met ze op en kijk wat ze voor je kunnen betekenen. Hier is webdesign zoals het moet zijn!