Als u een CD heeft te persen in een oplage van vijfhonderd stuks of meer, laat dit dan verzorgen door De CD perserij. U betaalt bij ons een laag totaalbedrag en kan kiezen uit een papieren, plastic, kartonnen of metalen verpakking. Op decdperserij.nl staan alle mogelijkheden en vraagt u een online een offerte aan.

De CD Perserij hanteert de beste prijzen als het gaat om een CD persen. U bent bij ons nooit veel geld kwijt voor een totaalpakket. Dit reikt van de CD persen tot het aanleveren van de bijbehorende doosjes. Het drukwerk op de CD en van het hoesje verzorgen wij desgewenst ook nog. Meer leest u op decdperserij.nl.

CD persen in heel goede kwaliteit door de CD Perserij

Wanneer u als zangeres of zanger een opname heeft laten maken die u ter promotie zou willen verspreiden, dan verzorgen wij door een CD te persen graag voor een uitstekend promotiemiddel met zeer goede geluidskwaliteit. Wij zijn in staat om de CDs snel te persen waarbij wij ook graag meedenken over het benodigde drukwerk.

Daarbij hebt u een indrukwekkende keuze, waaronder:

• CDs op een spindel

• Metalen verpakkingen

• Speciale verpakkingen, zoals houten CD cases

Om snel en vakkundig een CD te persen, kunt u goed terecht bij De CD perserij. Wij kunnen op professionele wijze een CD persen waardoor uw waardevolle opnamen uitstekend en stijlvol bewaard blijven. Een CD persen is mogelijk vanaf 500 stuks. Wanneer u minder CDs nodig hebt, is het dupliceren van CDs een betere optie.

Volledig diensten en productenpakket

De prijzen die gerekend worden om een CD te persen verschillen per perserij, maar zijn bij het merendeel ervan toch aan de hoge kant. Wilt u bij een CD persen veel besparen? Dan neemt u natuurlijk contact op met De CD Perserij. Op onze website decdperserij.nl staat een offerteformulier waarin u uw wensen kenbaar kunt maken.

Muziek opnemen en daarvan een CD persen en uitbrengen is voor jonge bands vaak een flinke uitgave. Als u eerst een offerte aanvraagt bij De CD Perserij, zal blijken dat wij veruit de voordeligste perserij zijn. Een CD persen is bij ons ook in kleinere oplages bijzonder voordelig. Mail voor onze voordeelprijzen via decdperserij.nl.

Op onze site kunt u een prijsopgaaf voor CD persen aanvragen. We stellen die graag voor u op en het is zonder enige verplichting.