Moderne haarden om van te genieten

In de showroom van Haardencentrum Hoevelaken kijkt u uw ogen uit naar de haarden in allerlei soorten en stijlen. Tegenwoordig bent u niet meer afhankelijk van een schoorsteen om deze gezellige sfeer in uw huis te krijgen. Door de moderne technieken op het gebied van warmte en design kunnen deze warmte-elementen in alle woonkamers geïnstalleerd worden. Wij bieden allerlei soorten haarden die de warmte in uw huis kunnen creëren, met behulp van hout, vuur of gas. Uiteraard is de houthaard het type waar iedereen van droomt om te genieten van het knisperende geluid en de geur van het vuur en hout. Het maakt de gezelligheid in de woonkamer completer.

Haarden in allerlei modellen

Ons assortiment is zeker niet gebonden aan stijl of type. U heeft dan ook ruime keus uit verschillende type haarden en zo kan u er zeker van zijn dat u bij ons de haard vindt die geschikt is voor uw woonkamer. Zo verkopen wij modellen in zowel klassieke als moderne stijlen, waardoor voor elk interieur wel een te vinden is. Daarnaast vindt u bij ons ook openhaarden, houthaarden en gashaarden. Allemaal zorgen ze op hun eigen manier voor de warmte in de woonkamer. Gaat u liever voor gemak en zijn de mogelijkheden voor een houthaard wat beperkt in uw huis? Dan is een gashaard het meest gepast voor uw huis. Dit type vraagt om het minste onderhoud en gaat lang mee.

Veilig en deskundig advies

Bespreek met onze medewerkers gerust de mogelijkheden van uw woonkamer en uw wensen voor een haard. Wij adviseren u graag in deze keus en vertellen u alles wat u moet weten op het gebied van veiligheid en onderhoud van onze haarden. Daarnaast zorgen wij er tevens voor dat uw haard goed wordt geïnstalleerd door onze ervaren installatieteams.