Op zoek naar houten speelgoed?

Heeft u tot op heden altijd gewoon plastic speelgoed voor uw kinderen gekocht? Waren zij daar altijd tevreden mee, maar heeft u het gevoel dat het beter en mooier kan? Of spelen jeugdherinneringen weer bij u op en bent u daarom op zoek naar iets speciaals? Denk dan eens aan het aanschaffen van houten speelgoed. Waarschijnlijk speelde u hier zelf ook mee in uw jeugd en de kans is groot dat uw zoon of dochter het ook geweldig zal vinden. Bovendien heeft het enkele voordelen: zo is het veel duurzamer, is het milieuvriendelijk en staat het mooi in uw woonkamer. Houten speelgoed heeft, om het zo maar te zeggen, klasse. De felle kleuren en mooie vormgeving zullen de fantasie van uw zoon of dochter stimuleren. Daarnaast bevordert houten speelgoed onder andere de motorische ontwikkeling.

Kinderen en houten speelgoed

Spelen is voor kinderen belangrijk: hierdoor worden zij zowel geestelijk als motorisch uitgedaagd. Daarnaast zal het de wereld spelenderwijs leren ontdekken, doordat fantasie en verbeeldingskracht worden gebruikt. Houten speelgoed draagt hier aan bij, maar het is wel van belang te weten welke soort geschikt is. Te moeilijk werkt averechts, terwijl te makkelijke speeltjes de concentratie niet vasthouden. Bovendien heeft men op elke leeftijd behoefte aan andere spelletjes: zoek dus altijd iets dat past bij de leeftijdsfase. Belangrijk is ook dat het kind wordt vrijgelaten en met zijn houten speelgoed vrij kan experimenteren. Van fouten leert men immers.

Eenvoudig bestellen

Bent u overtuigd van de voordelen van houten speelgoed? Wij van Duketoys bieden u een groot assortiment aan tegen prijzen die soms wel 40 procent lager liggen! Wij hebben diverse producten voor jongens en meisjes, allen van hoogwaardige kwaliteit en geproduceerd volgens veiligheidsnormen. Bezoek onze website www.duketoys.nl en bekijk ons aanbod van prachtige producten. Er zit voor iedere leeftijd wel iets bij!