Dankzij Leemans kunt u weer veilig over straat

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat in staat is om verantwoord een explosief te ruimen dan bent u bij Leemans aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring op dit gebied en willen u dan ook graag van dienst zijn. Wacht daarom ook niet langer en ga vandaag nog naar onze website. U kunt hier de werkwijze van Leemans lezen en zien dat wij op een verantwoorde manier explosieven ruimen. Want helaas liggen er namelijk nog erg veel van dit soort gevallen in Nederland. Dit zijn de overblijfselen van de Tweede Wereldoorlog. Echter omdat onze infrastructuur steeds meer toeneemt en wij steeds meer zijn gaan bouwen komen we deze ook vaker tegen. Ieder jaar worden er ongeveer 3000 bommen onschadelijk gemaakt. Dit vergt natuurlijk wel de nodige voorbereiding.

Leemans gaat verantwoord te werk

Wij hebben uiteraard de nodige ervaring op dit gebied. Wij weten precies wat we moeten doen zodra u in de situatie verkeerd dat er een bom is gevonden. U kunt dan altijd contact opnemen met Leemans. Wij zorgen voor de veilige afvoer van deze gevaren. Want u bent ze natuurlijk liever kwijt dan rijk. Wij van Leemans zijn van A tot Z verantwoordelijk voor het opsporen en veilig stellen van het explosief. Zodra deze is geïdentificeerd dan wordt deze op een gecontroleerde manier tot ontploffing gebracht door de Luchtmacht, Landmacht of de Marine. Dus heeft u nog vragen met betrekking tot het ruimen dan kunt u altijd nog even contact met ons opnemen.

Veel expertise

Binnen onze organisatie heerst veel kennis en ervaring. Dit is ook belangrijk aangezien het om zeer gevaarlijke apparaten gaat. Wij stellen dan ook zeer hoge eisen aan onze werknemers en de technische uitrusting. Wij van Leemans vinden dit ook erg belangrijk.