Teambuilding activiteiten van Teams in Tune

Goed samenwerken is wellicht wel het allerbelangrijkste binnen een bedrijf. Teambuilding activiteiten zijn een leuke manier om er voor te zorgen dat iedereen goed met elkaar overweg kan en elkaar weet te vinden. Tijdens de teambuilding activiteiten van Teams in Tune leren collega’s naar elkaar te luisteren, op elkaar af te stemmen en samen te werken. Dit gebeurt onder begeleiding van ervaren coaches die de cursisten laten toewerken naar de uitvoering van een perfecte, swingende uitvoering van een muziekstuk.

Teambuilding activiteiten: muzikale samenwerking

Tijdens de workshop wordt er in impliciet ingegaan op de samenwerking binnen een bedrijf. Er wordt gebruik gemaakt van muziek, omdat dit een taal is die iedereen spreekt. Kunnen zingen of een muziekinstrument kunnen bespelen zijn geen vereisten voor het volgen van de teambuilding activiteiten. Muziek gaat over ritme, dynamiek, melodie en harmonie. De vraag is hoe je deze vindt en hoe je ze behoudt. Dit is binnen een organisatie niet anders. In de muziek is er een verschil tussen een solist en een ensemble, maar het een kan niet zonder de ander: hoe komen ze tot een optimale samenwerking? Hoe kun je spelers blijven motiveren om tot een perfect resultaat te komen? En of dit resultaat nu een muziekconcert is of een belangrijke deadline, in essentie is de samenwerking van hetzelfde belang. Tijdens de teambuildings activiteiten wordt geleerd om samen muziek te maken, met als insteek om dit ook in uw organisatie toe te passen.

Leuk personeelsuitje

Afhankelijk van wat u wilt bereiken, biedt Teams in Tune u een breed scala aan muzikale programma’s. Zo kunt u er ook voor kiezen om tijdens een bedrijfsuitje een aantal teambuilding activiteiten te organiseren. Zo bent u een dagje uit met uw werknemers en heeft u als werkgever ook profijt van de workshops.