Het is nu het moment voor een nieuw huis laten bouwen

Bij een nieuw huis laten bouwen komt het nodige kijken. De kans is groot dat u daar hulp bij nodig heeft. Wij helpen graag en hebben vakkundige mensen in dienst. Een nieuw huis laten bouwen heeft als startpunt een voorbereidingsfase. Hierin bekijken we uw ideeën en wensen omtrent het nieuwbouwproject. De mogelijkheden hiervan zullen we uitgebreid bespreken om zo dicht mogelijk bij het gewenste resultaat te komen. Uiteraard ook met inachtneming van het beschikbare budget. Een nieuw huis laten bouwen is een uitvoerig proces, waarbij we zeer zorgvuldig te werk moeten gaan.

Een nieuw huis laten bouwen is het begin van een nieuw leven

Zoals hierboven gesteld begint een nieuw huis laten bouwen met uitvoerig overleg om zo dicht bij uw idee uit te komen. Wanneer de gemaakte plannen naar tevredenheid zijn, beginnen we met de daadwerkelijke voorbereiding van het project. In deze fase worden de definitieve (bouw)tekeningen voorgelegd aan de welstand. Tevens zoeken we de bouwmaterialen uit.  Een nieuw huis laten bouwen kan hierna fysiek van start gaan! Tijdens de bouwfase zullen onze werknemers aan de slag gaan op de bouwplaats. Ook gedurende deze periode zijn we uiteraard flexibel en zijn (kleine) wijzigingen in samenspraak met ons nog steeds mogelijk. Een voorbeeld hiervan is dat electrapunten pas op de bouwplaats exact worden bepaald. Als de bouwactiviteiten afgerond zijn, bekijken we samen met u de eisen- en wensenlijst en de complete woning. Tevens zullen we u adviseren over onderhoud en nazorg, zodat de woning op de lange termijn het unieke karakter zal behouden. Hierna kunt u verhuizen, de inrichting verzorgen en met name genieten!

Bel Bouwgroep Huiskes

Een nieuw huis laten bouwen? Dan zijn wij de aangewezen partij! Om een afspraak te maken kunt u ons vrijblijvend bellen of mailen.