Bescherming kopen bij vechtsportwinkel

Wanneer je een vechtsport beoefent, is het belangrijk dat je maatregelen neemt om blessures te voorkomen. Als vechtsportwinkel kunnen we je daarbij helpen door bescherming te verkopen van goede kwaliteit. Zo hebben wij scheenbeschermers van topmerken zoals Windy Fightgear en FBT. Deze zijn voorzien van een dubbele vulling. Door een speciale klittenbandsluiting met gespen wordt verschuiving moeilijker gemaakt. Dit maakt de sport veiliger voor zowel jouzelf als je tegenstanders. Neem geen onnodige risico´s en koop scheenbescherming bij onze vechtsportwinkel voordat je de ring instapt. Want op een blessure zit niemand te wachten.

Goede kwaliteit bij vechtsportwinkel

Je lichaam bescherm je het liefst met de beste kwaliteit. De vechtsportwinkel verkoopt allerlei beschermers voor hoofd, borst en buik. Deze producten zijn kwalitatief zeer hoogstaand. Vaak worden ze met de hand gemaakt en bestaan ze geheel of grotendeels uit koeienleer. De buikbeschermer van FBT is een aanrader bij een intensieve training. Deze is gevuld met dik schokabsorberend schuim. Stoten, knietjes en trappen worden hiermee opgevangen. Door het slimme design past iedereen deze beschermer. One size fits all. Zoals alle producten van FBT voldoet dit artikel aan de hoogste internationale normen. We verkopen het dan ook graag in onze vechtsportwinkel.

Trap- en stootkussens

Voor een goede training zijn ook trap- en stootkussens erg handig. Ook daarvoor kun je bij onze vechtsportwinkel terecht. Dit zijn stevige producten, gemaakt van echt leer of een stevig kunstleer. Door verschillende grepen zijn ze goed vast te houden door een trainingsmaat, waarna je naar hartenlust kunt oefenen. Door de schokabsorptie van de foamvulling heeft je maat geen last van je intensieve stoten en trappen. Het is een aanrader om zo in een sportschool te trainen, maar door deze kussens te bestellen bij de vechtsportwinkel kun je dit ook thuis doen. Zorg wel voor een veilige oefenruimte.