Iedereen kent Mary Poppins. En hoewel het in de film zo leuk lijkt, is schoorsteenvegen in de werkelijkheid nou niet zo geweldig (mijn persoonlijke mening in ieder geval). Gelukkig kunt u uw schoorsteen laten vegen door Ketelaar Installatie Service BV (Klik hier voor meer informatie of ga naar http://www.ketelaarinstallatieservice.nl/ voor de details over dit bedrijf). Het is belangrijk dat u niet vergeet uw schoorsteen te laten onderhouden, want het kan uw gezondheid schaden als u dat niet doet, door de giftige stoffen. Daarom wordt door velen gezegd dat je ongeveer één keer per jaar je schoorsteen moet laten schoonmaken. Het netgenoemde bedrijf kan dit voor u doen, en ze kunnen ook voor u de schoorsteenvoeringen aanbrengen, naast de ventilatie kanalen schoon maken. Het bedrijf is aangesloten bij de landelijke schoorsteen vegers patroonbond. Hierdoor weet u dat het bedrijf betrouwbaar is, en het geeft een garantie op de kwaliteit en de vakmanschap. Voor 60 euro kunt u uw schoorsteen laten schoonmaken. Dit tarief staat vast. Voor meer informatie kunt u ook bellen naar het nummer 035 6244566 of mailen naar info@ketelaarinstallatieservice.nl.