Oeps! Daar ging weer een glas wijn over de vloer. Viel daar nou de frituurpan van de plank? Hoe komt die kauwgom in het tapijt? Heb je nou al weer melk over de vloer gegooid? Kijk nou is naar de vloer, veeg je schoenen bij de deur!

Uw vloer is uw beste vriend

De vloer is een groot aspect van je leefruimte, als deze niet in orde is ga je je daar al snel aan ergeren. Niets is zo erg als binnenkomen en denken:  Die vloer ziet er toch smerig uit, misschien moet ik er toch is iets aan doen. U kent het wel, na een lange dag werken even lekker met een wijntje en een stomend bord eten op de bank uitpuffen. Tv aan en lekker hangen. U let even niet op en daar gaat de wijn en de spaghettisaus, allemaal op de nieuwe vloerbedekking. Snel probeert u de vlek te verwijderen met alle middeltjes die u van moeders nog weet om de hardnekkige vlekken te verwijderen. Maar tevergeefs, de wijn en de tomatensaus laat zijn sporen na en willen niet verdwijnen. Zelfs die speciale reiniger van die reclame heeft geen effect. U wilt toch graag van de vlekken af, u gaat op zoek naar een expert.

De aartsvijand van de vlekken

AB Cleaning is de expert waar u naar zoekt, deze schoonmaker is gespecialiseerd in vloeren en garandeert het verwijderen van hardnekkige vlekken. Sterker nog, nadat zij met uw tapijt of vloer klaar zijn ziet uw vloer er weer als nieuw uit! AB Cleaning heeft niet alleen verstand van tapijt maar kan ook uw grindvloer reinigen. AB Cleaning gebruikt speciale machines en heeft een andere  manier waardoor zij uw grindvloer nog schoner kunnen maken.