Prachtige badkamerkranen

Bij Van Heck zijn we trots op de unieke en klassieke badkamerkranen die wij u kunnen leveren. Nergens anders vindt u zulke bijzondere kranen voor zo’n eerlijke prijs. Kom dus daarom zo snel als u kunt naar onze showroom in Borne, want hier zult u werkelijk uw ogen uit kijken. Onze assortiment is echt om over naar huis te schrijven. Plan daarom snel een bezoekje aan ons in en laat u overtuigen door ons overweldigende aanbod. Wij hopen u spoedig te mogen begroeten!

Badkamerkranen in alle soorten en maten

Het staat als een paal boven water dat u beter niet met een van onze concurrenten in zee kunt gaan. Want bij ons vindt u die ene aantrekkelijke prijs kwaliteit verhouding die u zoekt. Wij zijn gespecialiseerd in badkamerkranen en maken u er ook graag blij mee. Wij snappen best dat u hier niet de hoofdprijs voor wilt betalen. Daarom houden wij de prijzen laag. Wij houden er ook helemaal niet van om u te veel geld te laten betalen voor de mooie badkamerkranen. Als u het ons vraagt, zeggen wij dat in elke badkamer een unieke badkamerkraan thuis hoort. En zeg nou zelf, u wilt toch ook baden in luxe?

Vraag meer informatie aan

Als u interesse hebt in een van onze badkamerkranen, dan kunt u natuurlijk onze brochure aanvragen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Deze is dus geheel gratis. Wij leveren Engelse kranen, klassieke kranen en moderne. Ons is werkelijk niets te gek. En wat dacht u van onze service? Die is echt geweldig. Bij Van Heck zult u altijd een topservice aantreffen waar u jaren laten nog aan terug zult denken. Wilt u weten hoe de vork in de steel zit? Of wilt u precies van de hoed en de rand weten? Neem dan contact op.